Snacks til den kolde tid

I disse kolde og grå vintermåneder kan du med fordel forsøde weekendaftenerne lidt med Brdr. Prices croquetas (link til opskriften på dr.dk). Vi prøvede at lave dem, de er både nemme at lave og smager sindssygt godt. De er sprøde, fede og lidt syndige på samme tid – de perfekte følgesvende til en G&T. 🙂 Vi lavede ikke tomatsovs til, og det blev stadig rigtig godt. Men hvis du har en yndlingssovs, dip eller lignende, så bliver dine croquetas sikkert ikke dårligere af at blive dyppet i noget. Så skal du bare bestille en af vores ginpakker i ugens løb, og så er der lagt op til en rigtig god weekend, det gode selskab skal du selv sørge for. 🙂

Croquetas - opskrift til god gin og tonic - køb gin og tonic hos ginmanden.dkCroquetas passer rigtig godt sammen med Frost gin, fordi dens primære botanicals er pebermynte og eucalyptus, meget friske botanicals, som får et godt modspil i de lidt fede croquetas.
Nu skal man ikke lade sig skræmme af de botanicals. Vi var selv betænkelige, inden vi smagte Frost første gang, men vi blev i den grad positivt overraskede! Der er en meget fin balance mellem de forskellige botanicals i ginnen, så man kan smage især pebermynte, men ingen af dem er overdøvende.

Hvis du gerne vil garnere din Frost G&T, så er det oplagt at bruge et par mynteblade, men din G&T vil også smage skønt uden.

Frost gin er fra Nyborg destilleri og er en del af Nyborgs serie fra 2017 med tre forskellige gin, som fortolker vejr og natur – et helt fantastisk koncept, hvis du spørger Ginmanden. 🙂

Ginmanden anbefaler, at du blander din G&T i forholdet en del gin til to dele tonic – det lyder af et stærkt forhold, men ellers risikerer du at drukne ginnen, og dens fine smage, i tonicen. Og det er synd for begge parter!

Rigtig god fornøjelse!

Modtag vores tilbud

Hver mandag udkommer vores ugetilbud.
Vil du modtage dem på mail?

0