Påsken 2020

Påskekurven 2020 fra Ginmanden.dk 2

Så er påsken over os og det er tid til at tage imod forårets første rigtige sol. En lang vinter kan nu skrives i historiebogen og vi kan igen lade træer og planter springe ud. Vi har sagt det før og vi siger det igen, gin er smagen af dansk natur, både fordi nåletræer i mange år var det nordiske landskab, men bestemt også fordi, at vi i dag er blevet gode til at kombinere og komplimenterer ginnen med endnu flere planter, rødder og træer (så fint som det kan siges i ordet; botanicals).

Hos Ginmanden.dk kan vi også mærke feriestemningen og forårssolen. Med den nuværende samfundssituation, så det markere vi i år med en påskekurv, som både kan nydes selv eller sendes direkte til nær og fjern.

I kurven finder du en ny dansk gin med det sigende navn; Bergamot Gin. Og det er med alt sin enkelthed en gin med smag af citrusfrugten bergamotte.
Vi kombinere så denne gin op med endnu mere syge og sødme på samme vej, henholdsvis både to italienske bergamotte tonics, to mere klassiske tonics i form af Fever-Tree indian og så med både tørrede citron og limeskiver til som garnish.

Find påskekurven her.

Skriv et svar

Modtag vores tilbud

Hver mandag udkommer vores ugetilbud.
Vil du modtage dem på mail?

0