Herbie Organic + Oh Deer Tonic

herbie-gin-organic-ginmanden.dk_

Så dykker vi ned i en dansk gin og en dansk tonic. De er som skabt med og for hinanden og giver rig mulighed for at lege med sommerens frugter som garnering. Grape, appelsin, lime, citron og havtorn.

Her følger vores grundopskrift på denne gin&tonic kombination:

Bland 1 del gin og 2 dele Oh Deer Tonic og garnér med en af de botanicals der er i ginnen. For eksempel garneret med citrusskal eller frosne havtorn. Lad stå i 5 minutter og husk rigeligt med is – så er rammen sat for en god gin&tonic!

Skal smagsoplevelsen ændres, så tænk ud af boksen. Tilføj f.eks. en frisk chili (bemærk dog at smagen tager til, jo længere tid den er tilføjet drinken)

En frisk kvist rosmarin eller en skive sød appelsin. Mulighederne er mange!

Kan bestilles her:

Oh Deer Tonic

Er en økologisk dansk tonic der er inspireret af de klassiske engelske tonicvand. Hverken for sød eller for tør. Lige præcis som en klassisk tonic skal være, så du kan smage din gin.

Hvor en del danske og udenlandske tonics tager udgangspunkt i sodavandsproduktion, er Oh Deer Tonic blevet til med spiritusproduktion som startpunkt. Oh Deer Tonic er nemlig udviklet i tæt samarbejde med nogle af de bedste ginproducenter i Danmark for at matche forskellige typer af gin.

Ginnen er kåret med guldmedalje i London

Udtrykket er klassisk med masser af citrusnoter og en afbalanceret finish af blød alkohol. Styrken er 37,5% og Herbie Gin Organic er allerede blevet præmieret med Guld ved The Gin Master i London 2019.

Perfect serve

Den smager ganske enkelt fantastisk som G&T helt enkelt mixet med Oh Deer Tonic garneret med citrusskal eller frosne havtorn. Og med en enkel komposition af botanicals er den oplagt som base for en lang række gin-cocktails. Frisk uden at være for dominerende – enkel uden af være kedelig.  Kort sagt en gin som kan drikkes året rundt af både nybegyndere og eksperter.

Sammen skaber de magi i sin enkelthed og store muligheder for kreativ udfoldelse.

Skriv et svar

Modtag vores tilbud

Hver mandag udkommer vores ugetilbud.
Vil du modtage dem på mail?

0