Vinterpakken 19/20

Kalevala Gin er årets vintepakke gin fra Ginmanden.dk


 

 

 Årets vinterpakke-gin er den finske Kalevala, der er produceret som en hyldest til de nordiske skove og enebærret!

Vi skal på en rejse til de store finske skove, hvor et lille mikro-batch destilleri siden 2012 har produceret økologisk kvalitetsgin med botanicals fra den omkringsliggende natur. Destilleriet ligger i den nord-karelske skov i Finland og bliver fremstillet med respekt for og brugen af gamle traditioner. Ginnen er en håndnummereret mikro-batch produktion, og alle batches destilleres nænsomt på enebær, mynte, hindbærblade, rosmarin, rosenblomst, jordskokker og havtorn.

Botanicals i Kalevela Gin - Ginmanden.dk

Ginnen vil i sine rene form give en sød aroma af fyrrenåle i sin duft, og især enebær er dominerende i sin smag. En “rigtig” gin, der, med sin respekt for enebærret, alligevel overrasker med nuancer fra mynte, rosenblomst og rosmarin.

Om Ginmandens Årstidspakker

Vi elsker gode råvarer. De skal være i sæson og lavet i en høj kvalitet. Vores årstidspakker skifter for hvert kvartal og inddrager de kvaliteter, som naturen giver på netop den tid af året.

Forestil dig, en gin, der passer til årstiden. Frisk om foråret, sød om sommeren, let om efteråret og stærk om vinteren. Det er konceptet bag Ginmandens årstidspakker. Det er dog ikke så simpelt.

Opdatering den 02. november.
Efterårspakken er nu udsolgt for i år. Vinterpakken udkommer den 01. december kl. 12.00. Du er velkommen til at skrive dig op til besked om lanceringen under her:

Efterårspakken 2019:

Efterårspakken 2019 fra Ginmanden.dk - Køb gin og tonic

Sommerpakken 2019:

Sommerpakken 2019 - Køb gin og tonic hos Ginmanden.dk