FAQ

Læs vores FAQ under her

Ginmanden logo

Hvad er Ginmanden

Ginmanden er en danskejer webshop, der de seneste år har specialiseret sig i gin og tonic og især kombinationen mellem de to. Vi er ginelskere, der var frustreret over, at god gin altid kom med en virkelig ringe tonic. Det, eller at anbefalingen fra vinmanden var en tonic “der lige var på lager den dag”. En tonic skal passe til sin gin og det er hjertet i Ginmanden.dk. Vi er stolte af, at vi har Danmarks største udvalg af ginpakker, både smagspakker med forskellige tonics til, samt helpakkerne, hvor gin, tonic og garnish passer sammen perfekt! 

Kan jeg finde alt gin hos Ginmanden?

Nej. Desværre ikke. 
Vi forsøger hele tiden at have et fast sortiment, med spændende ginflasker, men da markedet hele tiden skifter, så kan vi ikke love alle varianter. Men.. tøv ikke med at skrive til vores LIVE CHAT her på siden, hvis du søger en bestemt gin, måske vi kan få den hjem til dig 🙂

Hvordan bliver min pakke sendt?

Alle ginpakker bliver sendt i samlet kasse, hvor hver flaske er pakket forsvarligt ind. Har du tilkøbt vores gavekurv, så kommer flaskerne i kurven, med papiruld og cellofan. Dog vil hver flaske have et tyndt lag pap omkring sig, for at alle kurve kommer helt frem med postvæsenet. Dette bliver dog gjort så stilfuldt som muligt, så det ikke ødelægger oplevelsen ved en flot gavekurv. 

Alle flasker og tonic kommer i samlet kasse, med pap omkring flaskerne og vores bæredygtige emballagefyld imellem. 

Andre spørgsmål?

Ginmandens FAQ er konstant under opdatering med flere spørgsmål og svar. Skriv til os på Hej@ginmanden.dk, så besvarer vi dit spørgsmål hurtigst muligt.