Læs vores FAQ under her

Spørgsmål

 

 

 

Om Ginmanden.dk

Hos Ginmanden.dk sælger vi primært gin 🙂 – ofte er det i en smagsgivende kombination med en til flere tonics!.. og eventuelt som en cocktail.. Vi leger med smagene og sammensætter pakker, der skal forundre og overraske. Vi har gjort det i nu 4 år og fortsætter den innovative tilgang til gin som grundlæggende element. 

Kan jeg finde alt gin hos Ginmanden?

Nej. Desværre ikke. 
Vi forsøger hele tiden at have et fast sortiment, med spændende ginflasker, men da markedet hele tiden skifter, så kan vi ikke love alle varianter. Men.. tøv ikke med at skrive til vores kundeservice på kontakt@ginmanden.dk, hvis du søger en bestemt gin, måske vi kan få den hjem til dig 🙂

Leveringstid

Vi bestræber os på, altid at have alle produkter på lager. Det gør, at vi inden for kort tid at pakke og afsende bestillinger. I gennemsnit er en bestilling fremme hos kunden mellem 48-72 timer efter bestillingstidspunktet på hverdage. Vi benytter Post Nord til alle forsendelser, med levering mandag til fredag.

Andre spørgsmål?

Ginmandens FAQ er konstant under opdatering med flere spørgsmål og svar. Skriv til os på kontakt@ginmanden.dk, så besvarer vi dit spørgsmål hurtigst muligt.