Ginmanden.dk er en danskejet webshop med salg af gin, tonic, mixers og barudstyr. Vi er som dansk virksomhed underlagt dansk lov og ret. Hos Ginmanden.dk har vi sikker betaling og krypteret data (hængelåsen) på hele shoppen. For os er vores kunders tillid og sikkerhed altafgørende.

Kontaktoplysningen for Ginmanden.dk IVS

Ginmanden.dk IVS
CVR: 39 36 82 69
Mail: Kontakt@ginmanden.dk
Vi svarer på alle henvendelser indenfor 1-2 hverdage.

Bestilling

Alle priser på ginmanden.dk er inkl. moms og andre afgifter.

Når vi har modtaget din bestilling, så modtager du en ordrebekræftelse pr. mail, ligesom at du modtager en mail når din ginpakke er pakket og afsendt fra vores lager. I denne mail finder du også et tracking link, hvor du kan følger din pakke.’

Du skal være minimum 18 år for at handle hos Ginmanden.dk

Betaling

På Ginmanden.dk kan der betales med følgende betalingskort:

Ginmanden.dk modtager Mastercard
Ginmanden.dk modtager Visa
Mobilepay-logo
  • Visa / Dankort
  • Mastercard
  • Maestro
  • Mobilepay

Kortoplysninger gemmes ikke af Ginmanden.dk.

Det er muligt at betale med direkte kontooverførsel.

Ginmanden.dk bruger en godkendt betalingsløsning leveret af Bambora.com. Alle data vedrørende din betaling sendes via en krypteret forbindelse.

Betalingsvilkår

Du modtager en ordrebekræftelse, efter du har fuldendt dit køb hos Ginmanden.dk. Først når ordren er afsendt fra vores lager, bliver beløbet trukket fra din konto.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret på alle varer købt på nettet. Du kan gøre brug af din fortrydelsesret ved at give os besked indenfor de 14 dage om, at du ønsker at fortryde dit køb. Beskeden skal gives til kontakt@ginmanden.dk

Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte at modtage pakken fra postvæsenet. Gør du dette sendes pakken retur til os, samtidig med at din konto vil blive krediteret for det fulde beløb.

Der gives ikke returret på fødevarer efter dansk lovgivning. Læs reglerne her: https://www.forbrug.dk/raad-og-rettigheder/forbrugerleksikon/fortrydelsesret-og-returret/

Vi forbeholder os retten til at afvise en bestilling og annullerer hele eller dele af en ordre. Der skal tages forbehold for fejl og mangler på shoppen.

Særlig ved bestilling af ginpakker: Vi forbeholder os retten til at udskifte tonics/mixers med andre alternative varianter, typer eller mærker i samme prisklasse (+/- 5,- kroner). Udskiftningen besluttes udelukkende af personalet hos Ginmanden.dk. Vi forbeholder os ret til at ændre i op til maks. 2 tonic/mixer-varianter pr. ginpakke. Ved større udskiftninger end dette, vil købet blive annulleret. Der gives information om annullering pr. mail til kunden. Ved udskiftning af ginpakkernes indhold, er det ofte ud fra et udviklingsperspektiv af pakken til mere velsmag, men kan også skyldes udsolgte varer eller for lav holdbarhedsperiode for produkterne.

Returnering

Din ordre skal sendes retur til os inden for 14 dage, efter du har givet os besked om, at du har fortrudt dit køb. Eventuelle fragtomkostninger ved returneringen skal dækkes af dig, ligesom at du har ansvaret for eventuelle værdiforringelser af nogen art, fra du modtager varen, til den er retur hos Ginmanden.dk.

Din ordre skal returneres til:

Ginmanden.dk IVS
Grævlingløkken 57
5210 Odense NV

Vi returnerer det, du har betalt for den returnerede vare, inklusiv fragtomkostninger fra Ginmanden.dk IVS til din adresse. Beløbet overføres til et registrerings- og kontonummer i en dansk bank, som du skal oplyse os i forbindelse med din brug af fortrydelsesretten. Vi returnerer pengene indenfor 21 dage, når vi har modtaget den returnerede vare og konstateret at den ikke er beskadiget.

Mangel ved modtagelse

Vi forbeholder os retten til at tilbagebetale det fulde beløb for de varer der ikke er medsendt bestillingen, hvis varen volume er mindre end 40% af den samlede bestilling. Enten opmålt på pris eller vægt. Dette afgøres af Ginmanden.dk.

Reklamationsret

Du har 24 måneders reklamationsret på dine varer.
Dette betyder, at du kan enten få ombyttet din vare, pengene tilbage eller afslag i prisen, hvis din vare var mangelfuld ved levering.
Det er et krav, at manglen ikke er opstået som følge af forkert brug, forkert håndtering under forsendlesen, forkert opbevaring eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationen skal dermed være berettiget.

Almindelig fordærvelse anses ikke som en mangel jf. købeloven, uanset om fordærvelsen indtræder inden udløbet af de 24 måneders reklamationsret.

Du skal reklamere inden for kort tid efter manglen er blevet konstateret ved varen. Reklamerer du højst to måneder efter manglen er konstateret, vil reklamationen altid anses som værende inden for rimelig tid.

Er reklamationen berettiget, så refunderer vi rimelige fragtomkostninger i forbindelse med din returnering af varerne.

Reklamationsårsagen skal noteres på fakturaen, som skal sendes sammen med det returnerede produkt.

Modtagelse

Ved modtagelse af din pakke skal du sikre, at indeholdet af pakken ikke har lidt skade under transporten. Dette skriver du under på ved modtagelse. Ginmanden.dk dækker ikke eventuelle skader der er forvoldt under transporten, da denne erstatning ligger hos transportvirksomheden der har forvoldt skaden.

Klagemuligheder

Ønsker du at klage over dit køb, så kan du gøre dette ved at tage kontakt til os på kontakt@ginmanden.dk. Hvis det ikke lykkes at finde en løsning på din klage, så har du mulighed for at indgive en klage til de relevante nævn på området, hvis betingelserne for dette er opfyldt.

Persondatapolitik

For at kunne modtage varer fra os, har vi brug for følgende oplysninger om dig: Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Dine oplysninger opbevares i vores administrative kontrolpanel. Systemet er opsat på en dansk server, der er krypteret og certificeret. Ginmanden.dk har SSL-certifikat for krypteret data (hængelåsen).

Registreringen af dine oplysninger foretages med det formål at kunne levere dine varer til dig. Dine oplysninger gemmes så længe det giver forretningsmæssig mening eller maksimum 5 år efter dansk regnskabslov, hvorefter de automatisk slettes i systemet.

Dine oplysninger bliver ikke videregivet i andet omfang end det beskrevne under siden “betingelse for brug af cookies på Ginmanden.dk“.

De dataansvarlige på Ginmanden.dk IVS er virksomhedens ledelse.

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod din registrering, ligesom at du også har ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig hos Ginmanden.dk. Disse rettigheder tilfalder dig jf. persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed skal rettes til kontakt@ginmanden.dk. Din anmodning om indsigt eller sletning af personlige oplysninger hos Ginmanden.dk, vil til enhver tid blive imødekommet inden 30 dage.

Billeder på Ginmanden.dk

Nogle billeder på Ginmanden.dk tilhører Ginmanden.dk IVS, og må ikke gengives, kopieres, eller bruges på nogen måde uden særskilt tilladelse fra Ginmanden.dk IVS.

Administration og lager:

Administration og retur
Ginmanden.dk IVS
Grævlingløkken 57
5210 Odense NV

Lager og logistik
Alle varer sendes fra vores lager i Odense C.