Tak!

Først og fremmest tak, fordi du har / eller overvejer, at benytte vores butik til levering af den bedste gin, velsmagende tonics (lavet på kun gode råvarer), eller en af vores mange ginpakker, hvor vi kombinerer det bedste fra begge.

Vores butik er ikke den største, men siden 2018 har vi arbejdet for at skabe innovation og nytænkning i, hvordan vi tænker gin og tonic sammen. Vi leger med en masse smage og sætte produkterne sammen på kryds og tværs. Især vores mange ginpakker bliver en tilbagevendende omdrejningspunkt for mange af vores kunder.

Bestil direkte i webshoppen

Som kunde hos Ginmanden.dk, der kan du i ro og mag vælge dine ønskede varer og gennemfører bestillingen direkte i webshoppen. Ofte er pakken fremme allerede få dage efter, at du har gennemført din bestilling på shoppen. Har du på nogen måde brug for hjælp, så er vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte Ginmandens kundeservice her.

Sådan fungerer en bestilling hos Ginmanden.dk

Når du har afgivet en bestilling, så modtager du som det første en automatisk ordrebekræftelse på mail. Ordrebekræftelsen fortæller, at vi har modtaget din bestilling og viser et overblik over de bestilte varer.

Vores lager begynder herefter at pakke din bestilling. Det sker ofte samme dag eller den førstkommende hverdag efter modtagelse. Har du ændringer til din bestilling, bedes du hurtigt muligt kontakte os på kundeservice@ginmanden.dk – så finder vi sammen en mulig løsning.

Når din bestilling er pakket færdig, så bliver den efterfølgende overleveret til Post Nord. De overtager herefter ansvaret, og vil sikre en forhåbentlig god rejse videre fra vores lager og til din ønskede pakkeshop eller privat-adresse.

Tidshorisonten fra vi modtager din bestilling og til pakken er pakket færdig på vores lager er ofte sammen dag eller næstkommende hverdag

Når pakken herefter er overleveret (afsendt) så modtager du automatisk et link til at følge din pakke på rejsen med Post Nord. Bruger du Post Nord app, så bliver pakken automatisk lagt herind. Alle bestillinger hos Ginmanden.dk bliver også koblet op til sms-notifikation og e-mail notifikation fra Post Nord. Dette er også årsagen til, at vi beder dig indtaste dit telefonnummer ved bestillingen.

Vores leveringspriser følger Post Nord og markedspriserne. Lige nu koster det 45,- kroner at få leveret til pakkeshop og 55,- for levering til privat-adresse med omdeling. Vi tilbyder gratis fragt ved køb over 599,- kroner.

I udgangspunktet sender vi på nuværende tidspunkt kun til bopælsadresser i Danmark. Er der behov for levering til udenlandsk adresse, så kontakt vores kundeservice på kundeservice@ginmanden.dk inden du bestiller på webshoppen eller hurtigst muligt derefter.

Ønsker du levering til privat-adresse, så kan du altid tilføje en besked om, hvor pakken skal stilles eller sættes. Bemærk dog er dette er på eget ansvar, hvis pakken skulle bortkomme inden den bliver hentet fra det beskrevne sted.

Er det ikke muligt at levere til den aftalte dato, pga. force majeure som fx stormvejr, så vil pakken blive leveret hurtigst muligt. Vi meddeler altid vores kunder om forsinkelser vi er opmærksomme på. Er du i tvivl om din pakke er forsinket, så er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@ginmanden.dk