Fragt og leveringsbetingelser

Levering og fragt

Først og fremmest tak fordi du har / eller overvejer at benytte vores butik til din levering af gin, tonic og barudstyr! Det er vi taknemmelige for.

Som kunde hos Ginmanden.dk vælger du i ro og mag dine ønskede varer og gennemfører bestillingen direkte i webshoppen.

Når du har afgivet en bestilling, så modtager du som det første en automatisk ordrebekræftelse på mail.

Vores lager begynder herefter at pakke din bestilling. Det sker ofte samme dag eller den førstkommende hverdag efter modtagelse. Har du ændringer til din bestilling bedes du hurtigt muligt kontakte kundeservice på Kontakt@ginmanden.dk eller lageret på Lager@ginmanden.dk . – så finder vi en løsning.

Når din bestilling er pakket færdig, så bliver den efterfølgende overleveret til PostNord. De overtager herefter ansvaret og vil sikre en god rejse fra vores lager og til din ønskede pakkeshop eller privatadresse.

Tidshorisonten fra vi modtager din bestilling og til pakken er fremme er normalt indenfor 72 timer på hverdage. Der kan dog ske forsinkelser, som for eksempel i denne Corona-tid og når vi kører lagerudsalg eller specifikke kampagner.

Vi kan kun love, at vi altid gør hvad vi kan, for at få pakkerne så hurtigt og sikkert frem som muligt.

Når pakken er afsendt modtager du automatisk et link til at følge din pakke på rejsen med Post Nord.

Vi har billig levering på alle vores produkter. Fragtpris fra kun 39,- kroner til valgfri pakkeshop. Gratis levering ved køb over 799,- kroner til pakkeshop. Levering til privatadresse koster 65,- kroner for bestillinger under 799,- kroner og 39,- kroner for bestillinger over 799,- kroner. Der er gratis levering til privatadresser ved bestillinger på over 1999,- kroner.

I udgangspunktet sender vi på nuværende tidspunkt kun til bopælsadresser i Danmark. Er der behov for levering til udenlandsk adresse, så kontakt vores kundeservice på kontakt@ginmanden.dk inden du bestiller på webshoppen, så finder vi en løsning.

Er det ikke muligt at levere til den aftalte dato, pga. force majeure som fx stormvejr, så vil pakken blive leveret hurtigst muligt. Vi meddeler altid vores kunder om forsinkelser vi er opmærksomme på. Er du i tvivl om din pakke er forsinket, så er du velkommen til at kontakte vores kunderservice på kontakt@ginmanden.dk