Først og fremmest tak fordi du har / eller overvejer, at benytte vores butik til levering af god gin, tonic og barudstyr! Det er vi taknemmelige for !

Som kunde hos Ginmanden.dk, kan du i ro og mag vælge dine ønskede varer og gennemfører bestillingen direkte i webshoppen. Ofte er pakken fremme allerede dagen efter din bestilling er modtaget hos os.

Når du har afgivet en bestilling, så modtager du som det første en automatisk ordrebekræftelse på mail. Ordrebekræftelsen fortæller, at vi har modtaget din bestilling.

Vores lager begynder herefter at pakke din bestilling. Det sker ofte samme dag eller den førstkommende hverdag efter modtagelse. Har du ændringer til din bestilling bedes du hurtigt muligt kontakte os på Kontakt@ginmanden.dk – så finder vi sammen en mulig løsning.

Når din bestilling er pakket færdig, så bliver den efterfølgende overleveret til Post Nord. De overtager herefter ansvaret og vil sikre en forhåbentlig god rejse fra vores lager og til din ønskede pakkeshop eller privatadresse.

Tidshorisonten fra vi modtager din bestilling og til pakken er fremme er normalt indenfor 24-72 timer på hverdage. Der kan dog ske forsinkelser – vi forsøger altid at meddele herom hurtigst muligt.

Vi kan kun love, at vi altid gør hvad vi kan, for at få pakkerne så hurtigt og sikkert frem som muligt.

Når pakken er afsendt modtager du automatisk et link til at følge din pakke på rejsen med PostNord.

Vi har billig levering på alle vores produkter. Fragtpris fra kun 29,- kroner til privatadresse eller valgfri pakkeshop. Gratis levering ved køb over 499,-..

I udgangspunktet sender vi på nuværende tidspunkt kun til bopælsadresser i Danmark. Er der behov for levering til udenlandsk adresse, så kontakt vores kundeservice på kontakt@ginmanden.dk inden du bestiller på webshoppen.

Er det ikke muligt at levere til den aftalte dato, pga. force majeure som fx stormvejr, så vil pakken blive leveret hurtigst muligt. Vi meddeler altid vores kunder om forsinkelser vi er opmærksomme på. Er du i tvivl om din pakke er forsinket, så er du velkommen til at kontakte os på kontakt@ginmanden.dk