Den korte historie om Ginmanden:

Bare rolig 🙂 Vi har også en lang version af vores lille gin-eventyr, det finder du længere nede på siden, men i dette afsnit vil vi forsøge at fatte os kort.

For os er gin naturens absolut mest prestigefyldte repræsentant, når vi taler spiritus- grundlæggende fordi, gin er blot spiritus med smag fra naturens krydderier (det som vi normalt omtaler som botanicals).

Hos Ginmanden.dk elsker  vi naturen og alt hvad naturen giver, det er vi med til at hylde -og ikke mindst fylde i vores glas.

Ginmanden er skabt som en innovativ gin og tonic-kombinator! Vi elsker at lege med smagene og leder konstant efter et nyt tvist. For det er det, som gin og tonic kan, at konstant overraske i nye kombinationer.

Derudover kalder vi os selv for gin-købmænd. Vi har gjort en god handel, når både køber og sælger er tilfredse og igennem 3 år har vi kun for positive tilkendegivelser på vores koncept. Gin og tonic til en fornuftig pris for både os og vores kunder og altid uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Ginmanden.dk har sit kontor i Odense NV,  -herfra styrer vi shoppen, administrationen og kundeservice. Alle forsendelser kommer dog for vores lager, hvor faciliteterne er til dette.

Vi har tildels mange forskellige flasker pĂĄ lager. Vi tager de nye varianter ind og finder deres rette hylde. Ginmanden.dk er et koncept der er perfekt til fest, hygge eller ginklubben.

Fra efteråret 2019 leverer vi også til firmaer og større arrangementer. Vi har både til brylluppet og sommerfesten.

Den lange historie:

Her kommer et uddrag af Ginmandens historie:

2015-2016:
Eventyret begynder som en interesse og en fascination. På trods af mange års erfaring, så har ginmarkedet alligevel udviklet sig til nye højder og man små producenter er på vej med deres egen variationer. Hos Ginmanden kan vi på mange måder kalde de første år for den begyndende research-periode. Markedet er på dette tidspunkt præget af få nichebutikker og at supermarkederne begynder at udvide deres sortiment af gin.

2017:
Ideen til “Ginmanden“ blev opfundet i 2017 og,de første tanker blev skrevet ned. Der skulle være et alternativ pĂĄ markedet, hvor ikke kun vinmanden gav gode rĂĄd om gin og tonic-sammensætningen. Ofte blev det ogsĂĄ kedeligt med de samme tonic hver gang. PĂĄ dette tidspunkt er markedet fyldt med store ginfabrikanter, der sælger gin i litervis. Ethvert supermarked, med respekt for sig selv, har pĂĄ dette tidspunkt en ginhylde med 15-20 ginvarianter og dertil klassiske tonics. FĂĄ bevæger sig ud i sammensætningen, ofte ligger denne del af arbejdet hos producenten selv og sĂĄ er det en flaske gin og 2 tonics i flot gaveæske. 

2018:
Selskabet blev stiftet i starten af året. Vejen til det første mål var langt ude i fremtiden og konceptet krævede en masse afprøvning og mulighedssøgning. I selskabet bruges al tid på udvikling af webshop, møder med potentielle leverandører og producenter, samt kontant konceptudvikling. Markedet har på dette tidspunkt nogle store online forhandlere, enkelte små niche forhandlere. De sælger grundlæggende de samme flasker.

Det er også i 2018 vi åbner shoppen op og de første kunder kigge forbi og giver os den livsvigtige feedback på konceptet. God, men med plads til forbedringer. Vi suger alt til os og fortsætter arbejdet. Ginmanden lever!

Tankerne bag Ginmanden var fra start, at ud fra egen interesse for ginnens magiske verden, hvor vi til sidst blev trætte af de muligheder, der var i de danske supermarkeder og pĂĄ mange af de danske cocktailbarer. Det fødte idĂ©en til Ginmanden, hvor vi løbende skifter vores sortiment ud. Ginmanden skal gøre sit  yderste for at finde gin, du ikke selv lige ville falde over i de normale butikker, fordi det ville vi selv forvente, hvis vi skulle handle hos en Ginmand!

Så med Ginmanden håber vi, at vi kan være med til at udvide dit kendskab til gin, for det er virkelig en magisk verden!

Ginmanden bestĂĄr af tre elementer: Ă…rstidspakken, Ginpakker og Ginmandens udvalgte.

Årstidspakken er en pakke, der består af en flaske gin med to forskellige tonics, som går rigtigt godt sammen. Formålet med årstidspakken er, at den skal indeholde smage som er relevante for årstiden, enten ved at fortolke årstiden eller ved at indeholde smage, som er i sæson.

Ginpakkerne bestĂĄr af en gin med to forskellige tonics til, som komplimenterer hinanden godt. De har forskellige temaer, sĂĄ man kan vælge i forhold til, hvad man er mest til.

Ginmandens udvalgte består til gengæld kun af gin. Her er der altid 10-15 forskellige flasker på lager i en begrænset mængde. Du kan forvente at finde kvalitetsgin, som du ikke kan finde i så mange andre butikker. Der bliver løbende sørget for at skifte ud i sortimentet, så der bliver ved med at være noget nyt at vende tilbage til.

2019-delen er ved at blive skrevet..

Opdateret 28. februar 2020.