I mere end fire år, har vi igennem Ginmandens tanker, forsøgt at nytænke gin-begrebet i spændende kombinationer og smagsnuancer. Både i samspillet mellem gin og tonic, men også som cocktail. Ginmanden er vores fascinerende verden med mange smage og krydderier.

Historien om Ginmanden

For os er gin naturens absolut mest prestigefyldte repræsentant, når vi taler spiritus- grundlæggende fordi, gin er blot spiritus med smag fra naturens krydderier (normalt omtalt som botanicals). Uden krydderier, så var gin blot alkohol uden smag. Men gin kan noget godt med smagene. For at vi kalder det en gin, så skal bærkogler fra ene-træet (enebær) have den centrale rolle. Du finder ikke en gin hos Ginmanden.dk, hvor det ikke er startet hos enebærret.

Vi elsker  naturen og alt hvad naturen giver! Det er naturen der er Ginmandens udgangspunkt og som vi i vores koncept vil være med til at hylde -og ikke mindst fylde i vores glas.

Ginmanden er skabt som en innovativ gin og tonic-kombinator! Vi elsker at lege med smagene og leder konstant efter et nyt tvist. For det er det, som gin kan, nemlig konstant at overraske i nye kombinationer. Om det er i ginnen for sig selv, hvor krydderiblandingen skaber sin egen innovation, eller om det er i samspillet mellem gin, en mixer, noget sirup og eventuel lidt tørret garniture, så elsker vi at lege med smagene.

Igennem de sidste 4 år har vi kun modtaget positive tilkendegivelser på vores koncept. Både som anmeldelser på facebook og trustpilot. Vi er glade for hver og en og arbejder videre på altid at levere en høj kvalitet. Både i de produkter vi forhandler og i vores service.