Tilbud

Normindia Ginpakke (Mest solgte i 2019)

399 DKK 319 DKK

På lager

Beskrivelse

Kom med på en smagsrejse der passer til den danske natur og det konstant skiftende vejr!
Både regn og blæst, men samtidig den smukke natur, der ændrer sine farver i løbet af året. 

Denne ginpakke var Ginmandens mest solgte ginpakke i 2019 og er nu tilbage som en del af vores faste sortiment af Ginpakker. Ginpakken byder på en fransk gin der er lavet på hele 15 botanicals:

  • Enebær
  • Koriander
  • Æble
  • Appelsin
  • Kanel
  • Ingefær
  • Nellike
  • Lilje
  • Samt 7 hemmelige.

Vi har sammensat denne gin med to forskelligt tonics. En engelsk Fever-Tree og en Italiensk Imperdibile tonic. Tilsammen nogle fantastiske oplevelser, som vores smagspanel allerede har hyldet til skyerne under udvælgelsen til Ginmandens Efterårspakke. 

Gin: Normindia Gin
Fransk gin fra Normandiet
Størrelse: 0,70 lt. flaske.
Alkohol: 41,4% alkohol.

Pakken indeholder:
1 flaske 70 cl. Normindia Gin
4 flasker 20 cl. Fever-Tree Elderflower Tonic 20 cl. (inkl. pant)
4 flasker 20 cl. Imperdibile Wild Botanical Tonic 20 cl. (inkl. pant)

Om ginnen:

Det lille familie-destilleriet Domaine du Coquerel begyndte sin ginrejse med ejerens egen rejse til Indien. Pierre rejste rundt i Indien i 6 måneder og forelskede sig her i  de mange fantastiske krydderier, som landet er kendt for. Efter han er hjemvendt, begyndte et større arbejde med at kombinere de to landes smage. Han finder hjælp og inspiration i en gammel familieopskrift fra 1765. 

Efterfølgende tog det to år at få produceret den helt rigtige gin, og det er blevet til det resultat, vi i dag kan præsentere i denne ginpakke hos Ginmanden.

Normindia gin byder på en duft af blomster og appelsiner.
I smagen kommer de friske æbler gennem en utrolig rund og blød smag. Eftersmagen slutter oplevelsen med bløde krydderier og blomsternoter. 

Vi anbefaler følgende garniture til ginnen: Friske skiver af æbler, en skive appelsin, lime, eller en strimmel citronskal.

De medfølgende tonics

Sammen med den spændende gin medfølger der 8 tonics af to varianter. 

Wild Botanical Tonic Imperdible fra Ginmanden.dkImperdibile Wild Botanical Tonic (4 stk. 20 cl.) er en italiensk tonic fra Comosøen.
Udover den naturlige sydamerikanske kinin, har den sin smag fra Mirto, en blanding mellem blåbær og laurbær. Sammen giver det en frisk, frugtigt og lidt sød tonic. Tonicen er lavet UDEN kunstige farvestoffer, sødestoffer og konservering. 

 

 

Fever-Tree Elderflower TonicFever-Tree Elderflower Tonic (4 stk. 20 cl.) en en engelsk tonic. Kendt og meget værdsat i hele verdenen. Fever-Tree høster deres kinin i deres berømte “Fever-træer” i en plantage i Congo. Denne tonic er efterfølgende blandet med olien fra håndplukkede engelske hyldeblomster. En meget kendt og elsket tonic for alle ginelskere.